“Wij geloven in de gewichtigheid van internationalisering en zetten ons met volle macht in om de wereldburgerschap bij de generatie van de toekomst te activeren.”

Wij zijn een jonge, gedreven en vindingrijke onderneming, die met passie en vakkennis onderwijsinstellingen begeleidt in het bewerkstelligen van hun internationaliseringsdoelstelingen, alsmede het enthousiasmeren van studenten om een leerervaring op te doen in het buitenland. Wij werken binnen Nederland in de sectoren PO, VO, MBO, HBO en WO en op internationaal niveau samen met partners als Ambassades, Consulaten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Graag delen wij met u oplossingen door middel van professioneel maatwerk om u te helpen met het bewerkstelligen van uw internationaliseringsprogramma die de mobiliteit en culturelebewustwording binnen uw school kan doen groeien!


Het belang & en de uitdaging van  internationaliseren:

Het aanbieden van duurzame leerervaringen is de core-business van onderwijsinstellingen. Vandaag de dag kan dit in het klaslokaal, het bedrijfsleven en gesimuleerde beroepsomgevingen in binnen en buitenland. Internationalisering verdient een prominente rol binnen iedere onderwijsinstelling maar helaas kampt het onderwijs met een groot lerarentekort en een hoge werkdruk onder docenten. Internationalisering is niet iets wat jij er als docent even bij kunt doen omdat dit tijdrovende maar vooral ook specialistisch werk is. Daarnaast is het met de schaarste van docenten des te belangrijker om bevoegde  docenten minder taken te geven zodat zij meer voor de klas kunnen. Wij zijn er om met onze ervaringen en vakkennis deze belangrijke taak voor u op een professionele manier uit te voeren.

Expertise:

Met de internationalisering van de arbeidsmarkt is het belangrijk dat scholen de studenten actief internationale handvatten biedt door middel van goed georganiseerde buitenlandstages, Internationale Keuzedelen, studiereizen en andere cultureel georiënteerde onderwijsactiviteiten. Met ruim 10  jaar ervaring als docent, examinator, stagebegeleider en coordinator zijn wij expert in het efficient organiseren en begeleiden (op afstand en op locatie) van buitenland stages en studiereizen. Met ruim 500 visum- en Erasmusbeursaanvragen op onze naam mogen wij ons ook hierin experts noemen. Wij helpen u Om aan te sluiten met de dynamische wereld om ons heen vertalen wij uw visie op internationalisering en ondersteunen u in het behalen van uw internationaliseringsdoelen.

Laat u door ons inspireren!

Wilt u meer weten over efficiënte en geborgde internationalisering binnen uw school? Wilt u geïnspireerd worden of uw studenten laten inspireren door internationaliseringsexperts die vol passie over de inhoud van hun vak praten en genieten van het delen van hun ervaringen en kennis? Wij inspireren onderwijsinstellingen om internationalisering een prominente rol binnen het onderwijs te geven. Nodig ons uit voor een inspiratiesessie op uw school, wij delen graag onze best-practices met jullie en de generatie van de toekomst.

Waar ligt bij uw onderwijsinstelling de behoefte?

Wilt u internationaliseren maar weet u niet waar u moet beginnen? Is uw onderwijsinstelling actief aan het internationaliseren maar komt u handjes en/of expertise te kort? Wilt u de uitgaande mobiliteit vergroten? Wij voeren graag een quickscan uit.  Aan de hand van de uitkomsten, kunnen we een maatwerkpakket volledig afgestemd op jullie behoeften presenteren en bepalen welke vervolgstappen er nodig zijn om in de toekomst samen te werken aan een inclusief en gedegen internationaliseringsprogramma.

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar info@careerwithoutfrontiers.com of door te bellen naar 020-750 09 20. Wij delen graag onze ervaringen maar vooral ook onze passie voor internationalisering met u!

Wij zijn trots op al onze wereldburgers! We ontvangen vele lovende reacties van onze studenten. Onderstaand een selectie van een aantal tevreden grenzeloze studenten van CWF.