"You do not have to see the whole staircase, just take the first step!"

Om er zeker van te zijn dat onze werkwijze helder is, de verwachtingen duidelijk zijn en jouw aanvraag naar wens verloopt, maken wij gebruik van een stappenplan. Ons stappenplan is opgedeeld in 4 stappen.

Stap 1 : Aanmelding

single25suffix

Dit is de eerste stap op weg naar een onvergetelijke waardevolle ervaring in het buitenland!

Aanmelden bij ons is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dit kun jij doen via het contactformulier. Jij zit dus nog nergens aan vast.

Stap 2: Kosteloos Skype Consult

single50suffix

Na jouw aanmelding controleren wij of het stageverzoek voor jouw studie en de startdatum realistisch zijn. Door middel van een Skype-gesprek bespreken wij de mogelijkheden. Tijdens dit kennismakingsgesprek krijg jij alle ruimte om vragen te stellen en helpen wij jou graag om je zo goed mogelijk te oriënteren op een passende stage/baan.

Stap 3: Aanbetaling stage-pakketten*

single75suffix

Om jouw inschrijving af te ronden vragen wij jou om het inschrijfformulier volledig in te vullen. Tegelijkertijd, doe je een aanbetaling van €200,-. Hierna gaan onze duizendpoten voor jou...

Stap 4: Aan de slag!

single100suffix

Nu jouw inschrijving rond is, beginnen wij met het leukste onderdeel: Wij gaan samen met jou aan de slag om jouw droombaan/stage te realiseren. Omdat wij transparantie belangrijk vinden nemen wij jou graag mee in de voortgang. Wanneer de opdracht door ons is uitgevoerd en alle partijen akkoord zijn gegaan, vragen wij jou het restantbedrag* over te maken. Uiteraard zijn wij ook hierna nog steeds beschikbaar voor vragen.

 

Stap 5: Goede reis

icons-05

Missie geslaagd. Wij wensen jou een plezierige en leerzame reis toe! Wij vinden het leuk om op de hoogte gehouden te worden van jouw journey.

*Alleen voor stage pakketten vragen wij een aanbetaling. Voor visumaanvragen en overige diensten is geen aanbetaling nodig. De factuur  wordt verzonden wanneer de inschrijving volledig is. Hierna gaan wij voor jou aan de slag.

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.