emma-frances-logan-200050-unsplash

Voor jouw onvergetelijke taal & studiereis!

Een goed georganiseerde reis is doorslaggevend voor een geslaagde reis. Wij delen graag onze kennis en ervaring om een geweldige reis samen te stellen. Wij bieden studenten, bedrijven en onderwijsinstellingen een unieke op maat gemaakte reis waar zij cultuur, plezier, educatie en het leren van een taal kunnen combineren. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld zo bieden wij diverse vervoersmogelijkheden, accommodaties, restaurants en excursie programma’s.

Ons team van specialisten stelt op basis van jouw wensen en budget de ideale groepsreis samen. Wij hebben de meeste bestemmingen zelf bezocht en naar tevredenheid hebben wij al vele buitenlandse reizen georganiseerd met uiteenlopende thema’s en doelen.

Wij doen er alles aan om samen een mooie culturele maar vooral educatieve reis op te zetten waar al jullie verwachtingen en wensen samenkomen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een onvergetelijke reis? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken.

Onze Populairste Bestemmingen!

Meer weten?

Kunnen wij jou assisteren of wens je aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op!