We connect people...

Meer dan alleen online recruitment!

Je wilt talenten vinden en binden die het verschil maken. Dat is een vak apart, zeker bij het invullen van sleutelfuncties. CWF verstaat dat vak. Wij kunnen de wensen van zowel de kandidaat als van onze opdrachtgever zeer helder geformuleerd boven tafel krijgen om vervolgens een professional te leveren die jouw organisatie versterkt, een meerwaarde toevoegt en het beste uit zichzelf naar boven haalt. Ook als het traject van werving & selectie is afgerond, blijven wij natuurlijk betrokken.

Trek de aandacht en vergroot je bereik!

De combinatie van ons sterke netwerk en nauwe samenwerking met vooraanstaande bemiddelingspartners, zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig sollicitanten kunt bereiken. Door middel van het opstellen en verspreiden van pakkende vacaturecampagnes, overtuigende SEO proof vacatureteksten op de juiste social mediakanalen, kun je met onze expertise als werkgever je online vindbaarheid optimaliseren en hierdoor de ideale match in huis halen

 

Waarom CWF?

Dankzij onze gerichte aanpak, zul jij jouw kostbare tijd alleen hoeven te gebruiken voor een gesprek met een volledig passende, kleine selectie kandidaten. Wij dragen zorg voor het gehele traject: van het opstellen van pakkende advertentieteksten, tot en met advies omtrent de juiste wervingsstrategie. Omdat wij in Nederland gevestigd zijn, voeren wij persoonlijk de eerste selectiegesprekken met de kandidaten waarin wij competenties en drijfveren in kaart brengen, voeren wij een referentie-onderzoek uit en leveren je uiteindelijk een selectie kandidaten die volledig voldoet aan de door jou opgestelde harde én zachte criteria.

 

samen1

Hoe ziet jouw ideale werknemer eruit?

We zoeken het graag samen met je uit!

Wat levert CWF jou op?

Bereik de juiste doelgroep

Vind de beste kandidaten

Overtuigende vacatureteksten

Tijd-en kostenbesparing