Nice to meet you...

CWF wie zijn wij

CWF Team

Wij zijn Houda en Wissal. Samen hebben wij Career Without Frontiers opgericht om ambitieuze individuen en internationale bedrijven elkaar te helpen vinden. Onze drijfveer is een gedeelde passie voor wereldburgerschap, ontwikkeling en verbinding.


Wissal

Verbinder, Gunner, Wereldreiziger

In haar 30 lentes jong heeft zij 6 van de 7 Werelddelen bezocht. Deze reislustige Amsterdamse powervrouw heeft een onbegrensde passie voor talen. Zij spreekt Nederlands, Engels, Arabisch, Frans en Duits. Door haar oprechtheid, hulpvaardigheid en transparantie zien scholen en bedrijven haar graag terugkomen. Met ruim een decennia ervaring als docent, stagebegeleider, coach en examinator heeft zij een groot netwerk opgebouwd in zowel binnen- als buitenland. Voor meerdere (inter)nationale onderwijsinstellingen en bedrijven heeft zij de afgelopen jaren met succes een internationaal stageprogramma opgezet. Leuk feitje: Wissal is berucht om haar fantastische bereikbaarheid omdat zij is vastgegroeid aan haar telefoon!

CWF wie zijn wij wissal

Houda cwf wie zijn wij

Houda

Betrokken, Onbegrensd creatief, Perfectionista

Do not be fooled by her sweet smile. Deze dame is een onderneemster in hart en nieren! Door haar jarenlange ervaring in de Marketing & Communicatie branche, is zij van onmisbare waarde voor onze organisatie. Haar frisse energie en creativiteit maken haar een fantastische sparringpartner. Samen met haar toegankelijke persoonlijkheid, ervaringen en aanstekelijke enthousiasme weet zij op haar eigen wijze, mensen te inspireren om hun dromen waar te maken en zichzelf te overtreffen. Deze zeer bereisde talenknobbel communiceert moeiteloos in o.a. Nederlands, Frans en Engels. Leuk feitje: Houda heeft zelf jarenlang in het buitenland gewerkt en gestudeerd!


Wij zijn 100% toegewijd en zetten alles op alles om jouw wensen om te zetten in woord, daad en resultaat

We ondernemen vanuit onze passie voor wereldburgerschap, ontwikkeling en verbinding . Daarom behandelen wij iedere aanvraag met veel energie en enthousiasme.

Terwijl we onze kennis en ervaringen delen, luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en wensen

Wil je met ons samenwerken?

Onze gedrevenheid om jou te ontzorgen bindt ons! Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen.